Kolonėlė SONY SRS-XB43B, mėlyna

KOMPLEKTACIJA
*Kolonėlė
*Instrukcija
*Pajungimo laidas

SONY „SRS-XB43“ - GARSAS, KURIUO VERTA DALINTIS
Belaidė kolonėlė „SRS-XB43“ suderina gilų, galingą bosą ir aiškų vokalą, jog vakarėlis būtų įsimintinas. Kolonėlė tvirta, paprasta naudotis, todėl jūs ir jūsų draugai galės sutelkti visą dėmesį į vakarėlį.

MAKSIMALI GARSO KOKYBĖ
Paspauskite mygtuką „LIVE SOUND“ ir išgirskite muziką iš naujo. Atgaivinkite vakarėlį su unikalia trijų dimensijų garso patirtimi – kurkite nepamirštamą festivalio nuotaiką, kad ir kur eitumėte.

ILGAI VEIKIANTI BATERIJA
Dėl 24 valandų veikiančios baterijos, „SRS-XB43“ gali vakaroti ilgiau nei jūs! Net su „EXTRA BASS“ rėžimu ir įjungę apšvietimą galėsite muzikos klausyti iki 14 valandų.

„X-BALANCED SPEAKER UNIT“ AUKŠTA GARSO KOKYBĖ IR GALIA
„SONY“ sukurtas „X-Balanced Speaker Unit“ pasiekia ypač aukštą garso kokybę ir galingą garso slėgį, kad jūsų muzikos klausymo patirtis būtų vertingesnė, gilesnė ir malonesnė.

MĖGAUKITĖS GALINGU GARSU BET KUR
Su „EXTRA BASS ™“ kolonėle galėsite mėgautis muzika, kur tik norite. Dvigubi pasyvūs radiatoriai veikia kartu su dviejų krypčių garsiakalbių sistema, kad padidintų žemus tonus, suteikdami bosui impulsą.

APŠVIESKITE VAKARĖLĮ

Nėra linksmybių be šviesų. „SRS-XB43“ kolonėlė turi trigubo garsiakalbio ir garsiakalbio lemputes bei daugiaspalvę linijinę lemputę, kurios visos sinchroniškai mirksi su ritmu. Jūs netgi galite pakeisti linijos šviesos spalvą, kad ji atitiktų jūsų nuotaiką.

ATSPARI VANDENIUI IR DULKĖMS

IP67 reitingo dėka kolonėlę galite vežtis bet kur - į paplūdimį, mišką, dykumą, kur tik norite. „SRS-XB43“ ir toliau gros, nesvarbu, koks dulkėtas paviršius.

TRIGUBAS, AUKŠTŲ DAŽNIŲ GARSIAKALBIS UŽTIKRINA AIŠKŲ VOKALĄ
„XB43“ 2 krypčių garsiakalbių sistema sujungia žemų ir vidutinių dažnių garsiakalbį su specialiu aukštų dažnių garsiakalbiu. Todėl „SRS-XB43“ užtikriną stulbinamai aiškų vokalo garsą.
TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Karaliaus Mindaugo pr.49 (PC Akropolis)
Kaunas
Logged in: 7 hours ago
Responds in 4 hours on avg.
Feedback: 3 2

City: Kaunas

Price per day: 10.00 €

Price per week: 50.00 €

Price per month: 100.00 €


Item value: 200.00 €

Minimal rental period: 2 days

Invoice: Yes

Extra security:
Only available to users with confirmed identity

Pickup details:
After paying the rent using the dalinuosi.lt platform, the item needs to be picked up from the Topo Centras store, Karaliaus Mindaugo pr. 49 (PC Akropolis), Kaunas.
- Opening hours: I - VII from 10:00 until 21:00.

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.