Elektrinis paspirtukas XIAOMI Mi 1S

Trys greičio režimai

Elektrinis paspirtukas Xiaomi Mi 1S leidžia pasirinkti 3 skirtingus greičio režimus. Kai važiuojate į darbą, pasirinkite sporto (S) režimą, kad greičiau nuvyktumėte. Kai važinėjate parke pasirinkite Standartinį (D) režimą, o kai važiuojate ten kur daug žmonių pasirinkite pėsčiojo režimą, kad važiuotumėte lėčiau. Pasirinkti režimą labai paprasta: paspaudus prietaisų skydelyje esanti mygtuką du kartus galėsite lengvai keisti greičio režimus.
Multifunkcinis skydelis

Skydelyje matysite paspirtuko informaciją realiuoju laiku: greitį, greičio režimą, bateriją, užrakinimo statusą ir kitą informaciją.


Vienas mygtukas, daug funkcijų

Intuityvus valdymas, viename mygtuke daug funkcijų. Galėsite įjungti/išjungti paspirtuką, keisti greičio režimus, ir įjungti bei išjungti šviesas.


Jautri greičio reguliavimo rankenėlė

Dėka lengvo pasipriešinimo ir spaudžiant greičio rankenėlę ir savalaikio pagreitėjimo, galėsite lengviau kontroliuoti paspirtuko greitį ir akseleravimas bus kur kas švelnesnis.


Patogios rankenos

Vairo rankenos pagamintos iš TPR medžiagos, kuri suteikia puikų sukibimą, todėl rankena neslys iš rankų, o tai pagerins vairavimo patirtį.


Baterija

Itin saugi ir talpi 18650 galios ličio-jonų baterija, užtikrina saugų eksploatavimą ir suteikia galimybę nuvažiuoti ilgus atstumus, kuriuos galėsite įveikti maksimaliu greičiu. Pilnu įkrovimu galėsite nuvažiuoti 30 kilometrų.

Type: Scooters

TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Respublikos g.106/1
Rokiškis
Logged in: 14 hours ago
Responds in 37 minutes on avg.
Feedback: 0 0

City: Rokiškis

Price per day: 12.00 €

Price per week: 60.00 €

Price per month: 120.00 €


Item value: 365.00 €

Minimal rental period: 1 day

Invoice: Yes

Extra security:
Only available to users with confirmed identity

Pickup details:
After paying the rent using the dalinuosi.lt platform, the item needs to be picked up from the Topo Centras store, Respublikos g. 106, Rokiškis.
- Opening hours: I - V from 09:00 until 18:00, VI from 09:00 until 14:00, VII - closed.

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.