Elektrinis Dviratis HIMO Z20

HIMO Z20 – labai šauniai atrodantis, puikių techninių parametrų, tvirto aliuminio rėmo elektrinis dviratis. Sertifikuotas - CE standartas, 3C saugumo sertifikatas. Pilnai sulankstomas dviratis, perlenkiamas perpus, vairas nulenkiamas žemyn, kompaktiškas bei patogus transportuoti automobilio bagažinėje, įsinešti į liftą ar tiesiog atsinešti į biurą. Idealus daiktas gyvenant mieste, važiuojant į darbą be kamčių, tiek keliaujant kelionėse, didesnėje bagažinėje sutalpinsite ir du tokius. Suprojektuotas taip, kad teiktų geriausią vairavimo patirtį. Lengvas valdymas, išbandykite vieną kartą ir niekada nepamiršite. Elektrinis dviratis – smagi, patogi ir ekologiška susisiekimo priemonė.
Turi 10Ah 36V bateriją, kuri nuo 0 iki 100 proc. įkraunama per maždaug 5 val. Baterija yra paslėpta ir patalpinta dviračio rėme, turi saugų užraktą, tad būsite dėl jos saugūs dviratį trumpam palikę be priežūros. Bateriją galima išimti ir nusinešti pakrauti į namus, nenešant pačio dviračio iki maitinimo šaltinio. Palaiko 3 važiavimo režimus: vien elektra nuvažiuosite apie 50 km., o drauge mindami pedalus - iki 80 km. Galima naudoti ir be elektros variklio, tiesiog kaip paprastą dviratį. Maksimalus greitis važiuojant elektra - 25 km/h.
Elektrinis dviratis HIMO Z20 turi puikios kokybės japonišką Shimano 6 pavarų sistemą. Dviračių mėgėjai žino, kad tik aukščiausios kokybės dviračiai gali pasigirti Shimano pavarų sistemomis. Dviratis aprūpintas dviguba stabdymo sistema (priekiniai ir galiniai diskiniai stabdžiai).
HIMO Z20 turi ryškų ekraną, kuriame pateikiama informacija: greitis (km/h), nuvažiuotas atstumas, baterijos likutis ir važiavimo režimas. Priekyje ir gale turi ryškiai šviečiančius LED žibintus, ergonomiškas vairo rankenas, patogią sėdėti ir smūgius sugeriančią sėdynę. Dviračio viduryje yra integruotas amortizatorius, suteikia dar daugiau komforto ilgesnių kelionių metu.
20 colių dydžio pripučiami ratai, dviračio sėdynėje yra integruota pompa (ištraukus sėdynę, ji pavirsta pompa). Atitinka IPX7 standartą. Dviračio pedalai taip pat yra nulenkiami, o tai prisideda prie patogesnio dviračio transportavimo.

Type: Bikes

TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Upės g. 9 (PC CUP)
Vilnius
Logged in: 1 hour ago
Responds in 1 hour on avg.
Feedback: 7 6

City: Vilnius

Price per day: 19.00 €

Price per week: 95.00 €

Price per month: 190.00 €


Item value: 1000.00 €

Minimal rental period: 1 day

Invoice: Yes

Extra security:
Only available to users with confirmed identity

Pickup details:
After paying the rent using the dalinuosi.lt platform, the item needs to be picked up from the Topo Centras store, Upės g. 9 (PC CUP), 4th floor, Vilnius.
- Opening hours: I - VII from 10:00 until 21:00.

Deposit: 200.00 €

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.