Canon Mark IV su 128gb

Puikus fotoaparatas, taip pat turiu daug Canon objektyvų.

Šis fotoaparatas pasižymi ypač aukštos raiškos vaizdų atkūrimu, 4K vaizdo filmavimo galimybe ir atnaujinta AF sistema. 30.4 MP pilno kadro CMOS sensorius dirbdamas kartu su DIGIT 6+ vaizdo apdorojimo procesoriumi atsakingas už balansą tarp smulkių detalių ir rezoliucijos, bei prasto apšvietimo ir jautrumo.
Standartiškai Canon EOS 5D Mark IV jautrumas siekia ISO 100-32000, tačiau gali būti praplėstas net iki ISO 50-102400, taip užtikrinant ypač ryškius, be triukšmo ir kitų trikdžių išgaunamus vaizdus. Neskaitant visų šių vaizdo kokybės patobulinimų, fotoaparate taip pat yra įdiegti NFC, WiFi, GPS ryšio standartai.
Fotoaparato korpusas pagamintas iš tvirto magnio lydinio, kuris yra apsaugotas nuo dulkių ir vandens purslų. Du CF ir SD kortelių lizdai užtikrina, kad atminties niekada nepritrūks net ir tolimiausiose kelionėse. 3.2” LCD liečiamas ekranas apsaugotas nuo pašalinių atspindžių leidžia fokusuoti vaizdą paspaudus ant tam tikros ekrano vietos. Ekrano pagalba galima pasiekti fotoaparato meniu, peržiūrėti nuotraukas ar filmuotą vaizdo medžiagą.
Sukurtas tiek profesionaliai fotografijai, tiek filmų kūrimui, Canon EOS 5D Mark IV pasižymi 4K (4096 x 2160) 30 kadrų per sekundę filmavimo galimybėmis. Filmuojant Full HD (1920 x 1080) raiška kadrų skaičius siekia 60 k/s, o Filmuojant HD (1280 x 720) raiška, kadrų skaičius per sekundę padidėja net iki 120 k/s. Tokia raiška idealiai tinka sulėtinto vaizdo filmavimui (Slow motion).

Make: Canon

Type: DSLR

Simonas

Simonas

Logged in: within last hour
Responds in 9 minutes on avg.
Response rate: 93%
Feedback: 160 0

City: Vilnius

Price per day: 30.00 €

Price per week: 100.00 €

Price per month: 225.00 €


Item value: 2000.00 €

Minimal rental period: 1 day

Invoice: Yes

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.

How to rent this item?

  • Text to owner to ask about item’s availability.
  • After you get confirmation book an item.
  • Some of the owners can offer a discount after booking request.
  • When payment is completed owner’s contacts will be sent to you.
  • After returning item please leave a feedback.