Kärcher SC 3 Valymo garais įrenginys

Su Kärcher "SC 3" - garai paruošiami vos per 30 sekundžių! Kaip ir kiti Kärcher garo valytuvai, "SC3" valo be cheminių valiklių. Skirtas įvairių karščiui ir drėgmei atsparių paviršių valymui, garai sunaikina 99,99% įprastoje namų aplinkoje aptinkamų bakterijų. Ekologiškas paviršių valymo būdas, sukuriama higieniška namų aplinka. Galingas garų srautas efektyviai valo keramines plyteles, elektrines virykles, gartraukius, santechnikos prietaisus, virtuvės ir vonios baldus. 
 
Garai skverbiasi net į mažiausius paviršiaus nelygumus, iš jų ištirpdydami bei pašalindami purvą. "SC 3" turi specialų rezervuarą, kurį galima bet kuriuo metu papildyti vandeniu, o tai užtikrina pastovų vandens tiekimą į boilerį, garų ruošimą bei nepertraukiamą valymo procesą - taip taupomas laikas, ypač valant didesnio ploto ar labiau užterštus paviršius. Nukalkinimo kasetė skirta į boilerį tiekiamo vandens nukalkinimui. "SC 3" komplektuojamas su "Comfort" grindų antgaliu su slankia jungtimi – ergonomiškam naudojimui ir patogiam valymui. Priklausomai nuo paviršiaus užterštumo gali būti pasirenkamas vienas iš 2-jų garų srauto intensyvumo režimų. Kiti privalumai: priedų saugojimas, grindų antgalio parkavimas.
TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Savanorių pr. 206A
Kaunas
Logged in: within last hour
Responds in 2 hours on avg.
Feedback: 12 8

City: Kaunas

Price per day: 6.00 €

Price per week: 30.00 €

Price per month: 90.00 €


Item value: 200.00 €

Minimal rental period: 2 days

Invoice: Yes

Extra security:
Only available to users with confirmed identity

Pickup details:
After paying the rent using the dalinuosi.lt platform, the item needs to be picked up from the Topo Centras store, Savanorių pr. 206A, Kaunas.
- Opening hours: I - V from 10:00 until 20:00, VI from 10:00 until 19:00, VII from 10:00 until 18:00.

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.