DJI Mini 3 Pro dronas su DJI RC pultu

Išrašomos sąskaitos faktūros

Komplekte ND filtrai

Lengvas ir kompaktiškas
Vos 249 g sveriantis „DJI Mini 3“ lengvai tilps net į Jūsų kišenę ar mažą krepšį, todėl be rūpesčių jį galėsite pasiimti bet kur su savimi.

Ilgiau veikianti baterija
Užfiksuokite dar daugiau kvapą gniaužiančių vaizdų vieno nepertraukiamo skrydžio metu. „DJI Mini 3“ gali skristi iki 38 minučių, todėl Jums nebereikės nerimauti dėl išsikrovusios baterijos.

Užfiksuokite ryškų vaizdą tiek dieną, tiek naktį
Užfiksuokite ryškų 4K HDR kokybės vaizdą realistiškomis spalvomis tiek dieną, tiek naktį. „DJI Mini 3“ kamera turi 1/1,3 colio CMOS jutiklį su dvigubu natūraliu ISO ir tiesioginę HDR filmuotos medžiagos išvestį. Kameros diafragma f/1.7 ir didesni 2,4 μm keturi viename pikseliai užfiksuoja ryškias detales, taip sukuriant išskirtinius kadrus net ir esant prastam apšvietimui. Naudodami 4x priartinimą galite tyrinėti tolimesnes vietas ir apžiūrėti jas prieš filmuojant.

Filmuokite tiek horizontaliai, tiek vertikaliai
Nesvarbu ar tai aukštas medis ar pastatas, filmuokite lanksčiai ir įamžinkite viską viename kadre. Vertikaliais kadrais galite dalintis socialinėje medijoje.

Įspūdingi kadrai vos vieno mygtuko paspaudimu
Naudodami „QuickShots“, pvz. „Dronie“, „Circle“, „Helix“, „Rocket“ ar „Boomerang“ vos vieno mygtuko paspaudimu užfiksuokite sudėtingus kadrus Jūsų pasirinktu kampu. Su „QuickTransfer“ vaizdo turinį galite greitai nusiųsti į savo mobilųjį telefoną, jį išsaugoti ir pasidalinti socialiniuose tinkluose, taip sutaupydami laiko.

Saugumas
„DJI Mini 3“ atitinka įvairiausių skrydžio aplinkų poreikius bei suteikia stabilų valdymą net ir pučiant stipriam vėjui.

DJI O2 skaitmeninis vaizdo perdavimas
„DJI Mini 3“ turi DJI O2 skaitmeninę vaizdo perdavimo sistemą, stiprią apsaugą nuo trikdžių ir 10 km maksimalų perdavimo spindulį, leidžiantį tyrinėti ir užfiksuoti aiškesnį vaizdą.

Pamatykite daugiau su kiekvienu skrydžiu
Panorama palaiko plataus kampo, 180° ir sferines panoramos nuotraukas, todėl kiekviename kadre galėsite užfiksuoti nuostabius peizažus.

Lengvas valdymas
Daugybė lengvai naudojamų išmaniųjų funkcijų leidžia droną valdyti itin paprastai:
„AutoTakeoff“ – tai automatinio pakilimo funkcija padeda pradėti skrydį.
„RTH“ (return to home) funkcija apima „Smart RTH“, „Low Battery RTH“ ir „Failsafe RTH“. Tai nurodymas dronui automatiškai grįžti į pradinį tašką tokiais atvejais, kai nutrūksta signalas ar išsikrauna baterija.
Tikslus sklandymas
Dronas sujungia GNSS su žemyn nukreipta vaizdo stebėjimo sistema ir infraraudonųjų spindulių jutimo sistema, kad sklandymas būtų stabilus ir tikslus, o skrydis užtikrintas.

DJI RC valdymo pultas
Lengvas ir paprastas naudoti pultas su įmontuotu ekranu. Dėl integruotos DJI Fly programėlės jis paruoštas naudoti neprijungus prie išmaniojo telefono.
Simonas

Simonas

Logged in: within last hour
Responds in 9 minutes on avg.
Response rate: 93%
Feedback: 160 0

City: Vilnius

Price per day: 20.00 €

Price per week: 100.00 €

Price per month: 225.00 €


Item value: 1200.00 €

Minimal rental period: 1 day

Invoice: Yes

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.

How to rent this item?

  • Text to owner to ask about item’s availability.
  • After you get confirmation book an item.
  • Some of the owners can offer a discount after booking request.
  • When payment is completed owner’s contacts will be sent to you.
  • After returning item please leave a feedback.