Išmanusis treniruoklis dviračiui TACX Fl

atikimas, tikslus ir nuoseklus galios matavimas yra pagrindinis dalykas siekiant stebėti savo našumą ir pažangą. Būtent tam yra sukurtas Flux S smart, kuris tiksliai matuoja jūsų galią turėdamas vos iki 3% nuokrypį.

Flow Smart sklandžiai jungiasi su populiariausiomis treniruočių programėlėmis, kad sukurtų geresnę treniruočių patirtį patalpose. Lengvai prisijunkite prie dviračių programėlių, tokių kaip Zwift, Tacx ir Trainerroad.

Išmani šio dviračių treniruoklio elektronika leidžia treniruotis atskirai, be jokios programinės įrangos. Ji eina pagal laipsnišką galios kreivę, todėl pasipriešinimas palaipsniui didės, kai važiuosite greičiau, tiksliai atkartodamas važiavimą lygiu keliu.
Sklandus važiavimo pojūtis yra būtina sąlyga pamėgdžioti važiavimo lauke patirtį, o FLUX S esantis didelis, 7 kg., smagratis tai užtikrina. Taip pat treniruoklis gali imituoti iki 10% įkalnes.

Šis treniruoklis dviračiui sukurtas taip, kad atlaikytų intensyviausias treniruotes. Didelis plotas užtikrina maksimalų stabilumą, o patvarios medžiagos suteikia kokybę, kurios tikitės. Konstrukcija sudėliota taip, kad vibracijos ir triukšmo lygis būtų kuo mažesnis.Tyrinėkite pasaulį, naudodamiesi aukštos kokybės filmais ir GPS treniruotėmis, metant iššūkį draugams. Efektyviai treniruokitės naudodami struktūrinius treniruočių planus. Analizuokite savo duomenis, eksportuokite savo veiklą į „Strava“ ir pasinaudokite daugybe kitų funkcijų.
TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Savanorių pr. 206A
Kaunas
Logged in: within last hour
Responds in 2 hours on avg.
Feedback: 12 8

City: Kaunas

Price per day: 10.00 €

Price per week: 50.00 €

Price per month: 100.00 €


Item value: 689.00 €

Minimal rental period: 2 days

Invoice: Yes

Extra security:
Only available to users with confirmed identity

Pickup details:
After paying the rent using the dalinuosi.lt platform, the item needs to be picked up from the Topo Centras store, Savanorių pr. 206A, Kaunas.
- Opening hours: I - V from 10:00 until 20:00, VI from 10:00 until 19:00, VII from 10:00 until 18:00.

Deposit: 100.00 €

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.