Dviratis treniruoklis inSPORTline Omahan

Dviratis treniruoklis inSPORTline Omahan

Tvirtas rėmas užtikrina stabilumą ir išlaiko 150 kg svorį, todėl šis treniruoklis tinka kiekvienam. Sėdynės padėtis reguliuojama vertikaliai ir horizontaliai, kad galėtumėte patogiai mankštintis.

Ekrane yra įdomių programų ir funkcijų. Galite pasirinkti vieną iš 12 iš anksto parengtų programų arba susikurti iki 4 naudotojo programų. Jums taip pat patiks HCR programa, automatiškai reguliuojanti 32 pasipriešinimo lygmenis, kad išlaikytumėte tikslinį širdies ritmą. Jei norite susitelkti į treniruotės efektyvumą, Jums pravers WATT programa. Baigę mankštintis, patikrinkite savo atsigavimą arba kūno riebalų kiekį.

Nors ant rankenų jau yra širdies ritmo matuokliai, prie treniruoklio galima prijungti ir ant krūtinės tvirtinamą diržą. Planšetinio kompiuterio laikiklis mankštinantis leidžia žiūrėti vaizdo įrašus arba klausytis mėgstamiausios muzikos. Vandenis buteliuko laikiklis ant stiebo yra puikus priedas.
TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Ukmergės g. 240
Vilnius
Logged in: 9 hours ago
Responds in 5 hours on avg.
Feedback: 19 8

City: Vilnius

Price per day: 15.00 €

Price per week: 75.00 €

Price per month: 225.00 €


Item value: 519.00 €

Minimal rental period: 1 day

Invoice: Yes

Extra security:
Only available to users with confirmed identity

Pickup details:
After paying the rent using the dalinuosi.lt platform, the item needs to be picked up from the Topo Centras store, Ukmergės g. 240, Vilnius.
- Opening hours: I - V from 10:00 until 20:00, VI from 10:00 until 19:00, VII from 10:00 until 17:00.

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.