Happiest Baby Snoo išmanus lopšys

NUOMA. 1mėn - 85 Eur. Vilnius.

Puikios būklės Snoo išmanus lopšys. Tinka kudikiams tik iki 6 mėn. todėl nuomotis verta žymiai labiau nei pirkti šį brangų daiktą :)

Tikiu, kad jei jau domites SNOO lovyte, jums aprašymo net nereikia. Galiu pasakyti vieną - ji tikrai veikia. Jei vis tik norite paskaityti apie mūsų lopšiuką, aprašiau žemiau.

Tai išmanus lopšys, kuris automatiškai reaguoja į vaiko skleidžiamus garsus bei judesius, įjungdamas supimo ir balto triukšmo funkcijas, kurias galima pasirinkti net iš 5 lygių. SNOO padeda kūdikiui atskirti dieną/naktį ir perprasti miego režimus, sujungdamas miego fazes. Jums nebereikės jokių papildomų prietaisų, o miego ciklus ir jų pokyčius galėsite stebėti programėlėje bei nuotoliu reguliuoti supimo greitį kartu su balto triukšmo intensyvumu. Tai jums tikrai suteiks papildomas taip trūkstamo miego valandas. Juk pirmieji mėnesiai tėvams yra patys sunkiausi, tiek psichologiškai, tiek fiziškai.

Kūdikis suvystomas specialiu vystyklu, kuris yra tvirtinamas prie lovytės. Tai apsaugo nuo apsivertimo, mažina staigios kūdikių mirties sindromo (SKMS (angl. SIDS)) tikimybę, bei eliminuoja Moro refleksą, kuris taip trukdo ramiai įmigti. Komplekte taip pat rasite kojų paaukštinimus, kurie pakelia lovytę saugiu kampu taip palengvinant refliuksą, atpylinėjimą ir nosies paburkimą. O kad mažylis miegotų lyg ant debesų, jį ramins debesėlių karuselė, kurios apatinėje dalyje yra dangaus ir debesų raštai, kurie vaikui nubudus lavins regą bei dėmesį.

Lopšys pagamintas tik iš aukščiausios kokybės medžiagų. Šonai padengti kvėpuojančia medžiaga, užtikrinančia oro cirkuliaciją. Čiužinys ir vandeniui atspari paklodė pagaminti iš 100% organinės medvilnės.

Komplekte:
2 vnt. lopšio kojų paaukštinimai;
1vnt. debesėlių karuselė;
1vnt. S dydžio vystyklas;
2vnt. M dydžio vystyklų;
2vnt. L dydžio vystyklų;
2 vnt. Paklodžių.
Katrė

Katrė

Logged in: on 2/7/24
Responds in 74 hours on avg.
Response rate: 20%
Feedback: 1 0

City: Vilnius

Price per day: 10.00 €

Price per week: 30.00 €

Price per month: 85.00 €


Item value: 1500.00 €

Minimal rental period: 1 day

Invoice: Full invoice not available

Deposit: 300.00 €

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.

How to rent this item?

  • Text to owner to ask about item’s availability.
  • After you get confirmation book an item.
  • Some of the owners can offer a discount after booking request.
  • When payment is completed owner’s contacts will be sent to you.
  • After returning item please leave a feedback.