Keturių lauko žaidimų komplektas

Šie lauko žaidimai leis smagiai ir turiningai praleisti laiką su artimaisiais, visus žaidimus galima žaisti dviese ar didesnėje kompanijoje. Šiuo žaidimus gali žaisti ir vaikai kartu tėvais arba tarpusavyje. Komplektą sudaro šie žaidimai: Number Kubb, Domino XXL, pasagos metimas ir Mikado.

Number Kubb – lauko žaidimas šeimai ir draugams. Žaidimo tikslas yra surinkti 50 taškų, mėtant medinį pagaliuką į medinių figūrų rinkinio dalis, sunumeruotas nuo 1 iki 12. Žaidžiant svarbi ir strategija, ne tik mėtymo įgūdžiai. Jei nuversite kelias figūras, gausite po vieną tašką už kiekvieną, bet jei nuversite tik vieną figūrą, gausite jame nurodytą taškų skaičių.

Domino XXL – žaidimas, kurio tikslas sudėlioti domino kauliukų grandinę. Kauliukai turi liestis vienodą taškų skaičių turinčiomis pusėmis.

Pasagos metimas – žaidimas, žinomas visame pasaulyje, rengiamos įvairios šio žaidimo varžybos tiek Lietuvoje, tiek kitose šalyse. Jūsų tikslas yra užmesti pasagą ant metalinio strypo, todėl taiklumas – tikras privalumas.

Mikado lavina rankų ir akių koordinaciją, susikaupimą ir kantrybę, nes žaidėjai turi ištraukti paruoštas medines lazdas iš krūvos kitų lazdelių, jų nesujudinant. Skirtingas spalvotų linijų skaičius nurodo taškų skaičių, kurio verta kiekviena lazda.
Matas

Matas

Logged in: 3 weeks, 1 day ago
Responds in 1 minute on avg.
Response rate: 100%
Feedback: 0 0

City: Vilnius

Price per day: 17.00 €

Price per week: 50.00 €

Price per month: 150.00 €


Item value: 115.00 €

Minimal rental period: 1 day

Invoice: Full invoice not available

Deposit: 50.00 €

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.

How to rent this item?

  • Text to owner to ask about item’s availability.
  • After you get confirmation book an item.
  • Some of the owners can offer a discount after booking request.
  • When payment is completed owner’s contacts will be sent to you.
  • After returning item please leave a feedback.