Žaidimų vairas Logitech G29

Žaidimų vairas Logitech G29 Driving Force PS3/PS4/PC
Komplektacija:
*Vairas
*Pėdalai
*Pajungimo laidas
*Instrukcija

Šis vairas yra sukurtas tobulam vairavimo pojūčiui. Logitech G Driving Force perkelia naujausius žaidimus į aukštesnį lygmenį. Jei nesate sugriebę savo super automobilio už jo vairo, reiškia nesate pajautę tikros lenktynių simuliacijos.

Įtraukianti ir detali vairavimo simuliacija. Dviejų motorų „force feedback“ leidžia Jums pajusti kiekvieną padangos praslydimą ir kelio dangos pokytį. Patvarūs plieniniai vairo guoliai suteikia vairui svorio ir užtikrina patikimą veikimą. Nerūdijančio plieno pavarų perjungimo svirtelės ir pedalai leidžia preciziškai valdyti simuliaciją. Vairas veikia tyliai ir sklandžiai.

Su atskiru pedalų moduliu, turinčiu akceleratorių, stabdį ir sankabą, pasiekite tikroviškesnę vairavimo padėtį. Driving Force leidžia Jums patogiai akceleruoti, stabdyti ir perjungti pavaras, lyg tai būtų tikras automobilis.


Vairuokite be baimės, žinodami, jog vairas nepajudės iš savo vietos agresyvių manevrų metu. Šis lenktyninis vairas tvirtinasi prie Jūsų stalo ar simuliatoriaus naudojant spaustukus arba prisukamus tvirtinimo taškus.

Type: Playstation accessories and games

TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Karaliaus Mindaugo pr.49 (PC Akropolis)
Kaunas
Logged in: 20 hours ago
Responds in 3 hours on avg.
Feedback: 3 2

City: Kaunas

Price per day: 9.00 €

Price per week: 45.00 €

Price per month: 135.00 €


Item value: 300.00 €

Minimal rental period: 2 days

Invoice: Yes

Extra security:
Only available to users with confirmed identity

Pickup details:
After paying the rent using the dalinuosi.lt platform, the item needs to be picked up from the Topo Centras store, Karaliaus Mindaugo pr. 49 (PC Akropolis), Kaunas.
- Opening hours: I - VII from 10:00 until 21:00.

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.