Playstation 4

Į nuomos kainą įeina 5 žaidimai, kurios galite išsirinkti nemokmai.

Žaidimas PS4 VR Iron Man
Žaidimas PS4 LEGO STAR WARS: The Force
Žaidimas PS4 VR Super Stardust Ultra VR
Žaidimas PS4 Just Dance 2019
Žaidimas PS4 LEGO The Incredibles
Žaidimas PS4 NBA 2K21 international

PS4 žaidimų kompiuteris + 2 pulteliai + žaidimai (PS4 NBA 2K21 international, PS4 LEGO STAR WARS: The Force, PS4 LEGO The Incredibles, PS4 MORTAL KOMBAT XL ) + pajugimo laidai (HDMI, MicroUSB, maitinimo laidas)

PlayStation 4: Geriausia žaidimų vieta

PlayStation 4 tai sistema, atverianti duris i neįtikėtiną kelionę po labiausiai svaiginančių žaidimų pasaulį ir prisijungimą prie didelės žaidimų bendruomenės. PS4 savo vartotojus iškarto nukelia į stulbinantčią naujausios serijos pradžią ir siūlo daugiau nei 180 žaidimų. Kūrėjų įkvėptas, į žaidėjus orientuotas.

Kūrėjų įkvėptas, į žaidėjus orientuotas

PS4 sistema fokusuojasi į savo žaidėją ir užtikrina, kad patys geriausi žaidimai ir labiausiai jaudinanti patirtis būtų jaučiama naudojantis šia platforma. PS4 konsolinis kompiuteris suteikia galimybę geriausiems pasaulio gamintojams išlaisvinti savo kūrybingumą ir išstumti žaidimų ribas į naują lygi, patenkinant savo pačių iškeltus poreikius. Sistema yra talpinama greta specifinio, galingo lusto, kurį sudaro 8 branduoliai x86-64, bei šių laikų 1.84 TFLOPS grafikos procesorius su net 8 GB ultra-greita GDDR5 vienalyte sistemos atmintintimi, o tai palengvina žaidimų kūrimą (nevaržant parametrų galingumo) ir pakelia įmanomos aukštos kokybės grafikos rodiklius į dar aukštesnį lygį šioje platformoje. Rezultatas - nauji žaidimai su neįtikimai turtingomis tekstūromis, grafika ir dar nepatirtais įspūdžiais

Naujas DUALSHOCK ® 4 Nuotolinio valdymo pultas

DUALSHOCK 4 valdymo pultelis dabar siūlo naujas galimybes, kurios suteiks papildomo jautrumo ir realistiškumo žaidimuose. Itin jautrus šešių ašių sensorius, o taip lietimui jautrus ekranas esantis valdiklio viršuje suteiks naujų galimybių ir būdų panaudojant juos žaidimuose.

Dalinkitės savo žaidimine patirtimi su kitais

Įsitraukite į nenutrūkstamą varžymasį su kitais bendruomenės nariais ir dalinkites savo epiniais pasiekimais. Tiesiog paspauskite "Share" mygtuką esantį ant valdymo pulto, praskenuokite paskutines kelias savo žaidimo minutes, pažymėkite jas ir grįžkite prie žaidimo. Video formatas bus įkeltas užsklandoje, Jums toliau tęsiant pramogas. PS4 taip pat padidino socialinio turinio galimybes, todėl dabar galėsite tiesiogiai transliuoti savo žaidimus realiu laiku.

Type: Playstation

TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Klaipėdos g. 143
Panevėžys
Logged in: within last hour
Responds in 5 hours on avg.
Feedback: 1 1

City: Panevėžys

Price per day: 7.00 €

Price per week: 35.00 €

Price per month: 105.00 €


Item value: 400.00 €

Minimal rental period: 2 days

Invoice: Yes

Extra security:
Only available to users with confirmed identity

Pickup details:
After paying the rent using the dalinuosi.lt platform, the item needs to be picked up from the Topo Centras store, Klaipėdos g. 143, Panevėžys.
- Opening hours: I - VII from 10:00 until 20:00.

Deposit: 150.00 €

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.