PC, Xbox G920 žaidimų vairas, pavara

VEIKIA SU XBOX IR PC

Driving Force yra sukurtas naujausiems Xbox One™ konsolės lenktynių žaidimams. Taip pat, šis pultas veikia su kai kuriais kompiuteriniais žaidimais per Logitech Gaming Software. Tikriausiai pabandę žaisti su šiuo vairu jūs visai atsisakysite žaisti su įprastais konsolių pultais!

DVIGUBO MOTORO ATSAKAS
Pajuskite kaip slysta jūsų valdomos mašinos padangos ir pajuskite įtampą. Galingas dvigubo motoro atsakas realistiškai atkuria efektus, kad pajustumėte tikrą žaidimo džiaugsmą.

ILGAAMŽIŠKAS
Driving Force žiaidmų vairas puikiai atlaiko lenktynių stresą. Tvirto plieno rutuliniai guoliai ratų velenėlyje ir nerūdijančio plieno armatūros keitikliai ir pedalai daro G920 ilgo veikimo ir neįtikėtinos galios vairu. Jis yra padengtas aukštos kokybės, rankomis susiūta oda, todėl jūs jausitės kaip sedėdami prie aukščiausios klasės lenktynės mašinos vairo.

TIKSLUMO KONTROLĖ
Spiralinės pavaros yra sukurtos remiantis pavaromi, kurios yra naudojamos automobilių transmisijose, kad sumažintų nepageidaujamus garsus ir vibracijas. Apsauga nuo atsilikimo laiko vairą ir pedalus standžiai, taip pagerindama jūsų valdymą. Šis vairas jums leis neįtikėtinai lygiai ir tyliai vairuoti. Jis pasižymi ilgalaikiu, patikimu holos efekto vairavimo jutikliu, naudojančiu magnetinius laukus, kad suvoktų rato padėtį.

REAGUOJANTYS PEDALAI
Pajuskite vairavimo realumą su šiais atskirais pedalais su integruotu stabdžiu, sankaba ir greičiu. G920 Driving Force leis jums patogiai lenktyniauti, greitai stabdyti ir lengvai keisti pavaras.

SAUGUS PRIMONTAVIMAS
Drąsiai lenktyniaukite, žinodami, kad jūsų vairas nenukris. Vairą galite saugi primontuoti prie stalo arba specialaus stovo su įmontuotais gnybtais ar sraigto montavimo taškais.

900° VAIRAVIMAS
900° vairo sukimas leidžia jums susukti G920 Driving Force vairą net du su puse karto! Tai lygiai tiek pat kaip ir tikrose mašinose!

Tipas: Xbox priedai/žaidimai

TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Ozo g. 25 Akropolis
Vilnius
Prisijungęs: ~1h
Vid. atrašo per 3 valandas
Atsiliepimai: 5 3

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 9.00 €

Kaina už savaitę: 45.00 €

Kaina už mėnesį: 135.00 €


Daikto vertė: 300.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 2 dienos

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Apmokėjus nuomą per dalinuosi.lt daiktą reikia atsiimti iš Topo centro parduotuvės, Ozo g. 25 (PC Akropolis), Vilnius.

- Daikto grąžinimas: I - VII nuo 10:00 iki 21:00.
- Atsiimti ir grąžinti daiktą galima bet kada parduotuvės darbo metu.

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.