GoPro HERO7 veiksmo kamera

- 4K30 VIDEO - Filmuokite nuostabius 4K vaizdo įrašus ir įamžinkite svarbias akimirkas. Taip pat galite filmuoti laiko tarpo vaizdo įrašus ar sutrumpinti ilgesnius vaizdo įrašus į pasidalinti tinkančius momentus.

Komplektacijoje yra: kamera su laikikliu, baterija, laikiklio varžtas, usb laidas, 2vnt. stovelių, 200GB microSD kortelė, kameros apsauga nuo vandens ir išorinių pažeidimų, papildoma baterija, adapteris, priedas prie dviračio rėmo, fiksatoriai.


- TVIRTAS IR ATSPARUS VANDENIUI - Dalinkitės prisiminimais, kurių negalite užfiksuoti telefonu. HERO7 yra tvirtas bei atsparus vandeniui, todėl galėsite užfiksuoti net ir pačius ekstremaliausius nuotykius.
- INTUITYVUS, LIETIMUI JAUTRUS EKRANAS - HERO7 turi lietimui jautrų ekraną ir 3 pagrindinius fiksavimo režimus, kurie supaprastins filmavimą.
- VALDYMAS BALSUS - Išlikite momente. Valdykite savo HERO7 be rankų judesių, su balso komandomis tokiomis kaip “GoPro, take a photo” (“GoPro, nufotografuok”) ir “GoPro, start recording.”(“GoPro, pradėk filmuoti”)
- 10MP NUOTRAUKOS SU WDR - HERO7 Silver fotografuoja nuostabias ir ryškias 10MP nuotraukas – net ir sudėtingame apšvietime, kai susijungia ryški šviesa ir šešėliai, o su Burst režimu, jūs galėsite nufotografuoti 15 nuotraukų per sekundę.
TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Žirmūnų g. 64
Vilnius
Logged in: 8 hours ago
Responds in 9 hours on avg.
Feedback: 13 6

City: Vilnius

Price per day: 6.00 €

Price per week: 30.00 €

Price per month: 90.00 €


Item value: 219.00 €

Minimal rental period: 2 days

Invoice: Yes

Extra security:
Only available to users with confirmed identity

Pickup details:
After paying the rent using the dalinuosi.lt platform, the item needs to be picked up from the Topo Centras store, Žirmūnų g. 64, Vilnius.
- Opening hours: I - VI from 10:00 until 21:00, VII from 10:00 until 19:00.

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.