Dulkių siurblys-šluota KARCHER VC4

VC 4s Cordless Plus 2-in-1 dulkių siurblio sumanus dizainas palieka įspūdį. Plonas,lengvas ir belaidis, todėl gali būti naudojamas visur ir yra neįtikėtinai universalus. Dėl savo jungiklio ir dvigubos rankenos konstrukcijos šis klasikinis vertikalus dulkių siurblys per kelias sekundes virsta praktišku nešiojamu dulkių siurbliu. Didelio greičio variklis be šepetėlių, daugiaciklonio valymo sistema su EPA 12 filtru, užtikrinančiu nuolatinę 15 000 Pa išsiurbimo galią, ir didelis motorizuotas grindų antgalis užtikrina nepaprastus valymo rezultatus – „Eco“ režimu iki 60 minučių – daugiau nei pakankamai, kad būtų galima išvalyti praktiškai bet kokį namų ūkį. Susitvarkyti po valymo yra vaikų žaidimas, nes išvalyti VC 4s Cordless taip pat lengva, kaip ir įkrauti laisvai stovintį akumuliatorių. Įkrovimo stotelė, kaip ir apmušalų bei plyšių antgaliai įeina į komplektaciją. Darbo trukmė su visiškai įkrautu akumuliatoriumi su energijos taupymo režimu ≥ 60 min., vidutinio greičio režimu: ≥ 30 min., pilno greičio režimu: ≥ 12 min.

SAVYBĖS IR PRIVALUMAI:

Lengvas ir patogus valdymas
Plonas dizainas ir idealus svorio paskirstymas valymui be jokių pastangų. Jungiklio ir dvigubos rankenos dizainas suteikia geriausią įmanomą ergonomiką – nesvarbu, ar tai rankinis, ar grindų dulkių siurblys. Grindų antgalis su 180° vyriais lengvam manevravimui aplink baldus.

Rankinis dulkių siurblys VC 4s Cordless Plus: Lengvas ir patogus valdymas

Įspūdinga siurbimo galia
Su greitaeigiu varikliu be šepetėlių ir dideliu motorizuotu antgaliu. Multiciklono valymo sistema su HEPA 12 filtru, kad užtikrintų nuolatinę siurbimo galią. Iki 60 minučių veikimo laikas ECO režimu.

Rankinis dulkių siurblys VC 4s Cordless Plus: Įspūdinga siurbimo galia

Itin universalus
„Du viename“ įrenginys skirtas įvairiems grindų ir baldų, taip pat automobilių valymo darbams. Platus standartinių ir specialių priedų asortimentas, skirtas valyti visus namus.

Rankinis dulkių siurblys VC 4s Cordless Plus: Itin universalus

Paprastas įkrovimas ir laikymas
Įkrovimo blokas yra rankinėje įrenginio dalyje, todėl akumuliatoriaus stoties nereikia montuoti ant sienos. Dulkių siurblį ir priedus galima laikyti kartu.
TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Savanorių pr. 206A
Kaunas
Prisijungęs: prieš 14 val.
Vid. atrašo per 2 valandas
Atsiliepimai: 12 8

Miestas: Kaunas

Kaina už parą: 6.00 €

Kaina už savaitę: 30.00 €

Kaina už mėnesį: 60.00 €


Daikto vertė: 250.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 2 dienos

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Apmokėjus nuomą per dalinuosi.lt daiktą reikia atsiimti iš Topo centro parduotuvės, Savanorių pr. 206A, Kaunas.

- Darbo laikas: I - V nuo 10:00 iki 20:00, VI nuo 10:00 iki 19:00, VII nuo 10:00 iki 18:00.
- Atsiimti ir grąžinti daiktą galima bet kada parduotuvės darbo metu.

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.