Oro drėkintuvas ELECTROLUX EHU - 3710D,

Ultragarsinis oro drėkintuvas Electrolux EHU 3710D Black

Electrolux EHU-3710D – tai itin modernus daugiafunkcis oro drėkintuvas su sterilizavimo garais sistema, unikalaus autorinio dizaino

Bio-Cop sterilizavimo garais sistema

Electrolux EHU-3710D drėkintuvas aprūpintas naujoviška trijų pakopų Bio-Cop valymo sistema. Tai apima vandens pasterizavimą 80 laipsnių temperatūroje ir sterilizavimą garais ultravioletine lempa. Prietaiso bakas pagamintas iš specialaus antibakterinio plastiko, kuris neleidžia susidaryti kenksmingiems mikroorganizmams. Visapusiškas garų valymas ir dezinfekcija garantuoja bakterijų sunaikinimą, dėl ko patalpoje susidaro sveikas mikroklimatas, kuris taip reikalingas vaikams ir žmonėms, linkusiems į alergines reakcijas ir peršalimo ligas.

Oro jonizacija

Oro drėkintuve EHU-3710D esanti jonizacijos funkcija leidžia kompensuoti neigiamo krūvio jonų (anijonų) trūkumą ore, o tai savo kokybe priartina prie spygliuočių miškų, kalnų ir pajūrio kurortų oro. Retai vėdinamose patalpose susidaro daug teigiamo krūvio oro jonų. Tačiau normaliam organizmo funkcionavimui būtina išlaikyti pusiausvyrą tarp neigiamo ir teigiamo krūvio dalelių. Šios pusiausvyros pažeidimas neigiamai veikia savijautą ir sveikatą apskritai. Vidutinė jonizacija skatina oro jonų cirkuliaciją ir grynina orą, teigiamai veikia organizmą: gerina medžiagų apykaitą, gerina plaučių veiklą, stiprina nervų ir kraujotakos sistemas, taip pat padeda atsispirti kvėpavimo takų ligoms.

Relaksacinis apšvietimas

Drėkintuvas EHU-3710D pasižymi išskirtine Relax Therapy apšvietimo technologija, kurią reprezentuoja dinamiški spalvų pokyčiai – žalia, mėlyna ir balta. Šios spalvos natūraliai ramina žmogų. Relax Therapy apšvietimas padeda sumažinti stresą, pagerinti emocinę savijautą ir sukurti jaukią atmosferą namuose.
TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Respublikos g.106/1
Rokiškis
Logged in: 14 hours ago
Responds in 37 minutes on avg.
Feedback: 0 0

City: Rokiškis

Price per day: 6.00 €

Price per week: 30.00 €

Price per month: 60.00 €


Item value: 140.00 €

Minimal rental period: 1 day

Invoice: Yes

Extra security:
Only available to users with confirmed identity

Pickup details:
After paying the rent using the dalinuosi.lt platform, the item needs to be picked up from the Topo Centras store, Respublikos g. 106, Rokiškis.
- Opening hours: I - V from 09:00 until 18:00, VI from 09:00 until 14:00, VII - closed.

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.