Garintuvas TEFAL Pure Tex DT9530E1

Pirmasis 4 in 1 drabužių garintuvas – suteikite audiniams nepriekaištingą išvaizdą

TEFAL PURE TEX atlieka 4 praktiškas funkcijas – dezinfekuoja, pašalina drabužių raukšles, atšviežina ir suteikia audiniams malonų aromatą. Šis inovatyvus, unikalus rankinis garintuvas su modernia "multi-pad" sistema be jokių pastangų išlygins drabužius ir kitus audinius, esančius Jūsų namuose, pašalins bakterijas, dulkes ir pūkelius. Tai visiškai natūralus, nekenksmingas būdas išnaikinti nepageidaujamus mikroorganizmus – sunaikinama iki 99.9% virusų bei bakterijų. Be to, garintuvas įkaista ypač greitai – vos per 25 sekundes.

LENGVAI KEIČIAMI ANTGALIAI
Unikali "multi-pad" sistema leidžia lengvai ir greitai pakeisti angalius. Prietaise įrengtas magnetas, kuris garantuoja antgalių pritvirtinimą be pastangų. Taip pat šie antgaliai yra lengvai plaunami ir turi specialų dėkliuką – paprasta priežiūra, kuri garantuoja ilgaamžiškumą.

TOBULA HIGIENA
Intensyvus garinimas gali sunaikinti iki 99.9% virusų, mikrobų, bakterijų. Atsikratysite nepageidaujamų kvapų, alergenų bei dulkių erkučių.

VISIŠKAI NATŪRALU
Atnaujinkite ir išvalykite audinius nenaudojant jokių chemikalų. Tai padarysite naudojant nekenksmingą, natūralią garų jėgą, kuri leis Jums gyventi sveikesniuose namuose.

EFEKTYVUS LYGINIMAS
Visuomet išeikite iš namų atrodydami taip gerai, kaip tik galite – be jokio vėlavimo! Dėka kaitinamo paviršiaus drabužiai išlyginami be kondensacijos ar drabužių pažeidimų. Taip pat garintuvas pasižymi išmania temperatūros kontrole – lyginkite net ir pačius gležniausius drabužius nesijaudinant, kad juos sugadinsite.

GALINGI GARAI
Garintuvas turi "boost" funkcija, kurios metu pašalinsite net ir sunkiausiai išlyginamas raukšles iš sunkių audinių. Šio režimo metu pasiekiamas net 90g/min. galingumas. Galite rinktis iš dar dviejų režimų ˜– lengvasis režimas puikiai tiks lengvoms, subtilioms medžiagoms, o vidutinis režimas pasižymi 30g./min. galingumu ir suteikia nepertraukiamą garų srovę.

ATSIKRATYKITE PLAUKELIŲ, PŪKELIŲ IR DULKIŲ
Pasinaudokite dvipusiu antgaliu – viena pusė puikiai tiks pašalinti nešvarumams, kurie gali atrodyti nebeišvalomi, o kita atsikratys plaukeliais, pūkeliais.

MĖGIAMIAUSI KVAPAI JŪSŲ NAMUOSE
"MonParfum" suteikia galimybę mėgautis mėgstamiausiais kvapais leidžiant laiką namuose. Užteks vos kelių lašelių kvapų esencijos.

Kodėl verta turėti TEFAL PURE TEX?
• Garinkite audinius, kurie nėra tinkami lyginti su lygintuvu;
• Galima naudoti jau po 25 sekundžių;
• Tinka visoms namų tekstilėms (keičiami antgaliai leidžia lyginti vaikų drabužėlius, paltus, lauko drabužius, užuolaidas, patalynę ir daug kitų audinių);
• Nereikalinga lyginimo lenta;
• Automatiškai išsijungia, jei prietaisu nesinaudojama.
TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Ozo g. 25 Akropolis
Vilnius
Logged in: 4 hours ago
Responds in 3 hours on avg.
Feedback: 5 3

City: Vilnius

Price per day: 6.00 €

Price per week: 30.00 €

Price per month: 90.00 €


Item value: 130.00 €

Minimal rental period: 2 days

Invoice: Yes

Extra security:
Only available to users with confirmed identity

Pickup details:
After paying the rent using the dalinuosi.lt platform, the item needs to be picked up from the Topo Centras store, Ozo g. 25, Vilnius.
- Opening hours: I - VII from 10:00 until 21:00.

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.