Revopoint POP 3 3D Skeneris

POP 3 yra naujos kartos 3D skeneris iš POP serijos su naujomis ir patobulintomis aparatūros, dizaino ir naudotojo savybėmis. POP 3 pajėgumų patobulinimai dar labiau palengvina 3D skenavimą, skirtą 3D spausdinimui, 3D animacijai, atbuliniam inžinerijai, sveikatos priežiūrai, produktų dizainui, istorinių daiktų digitalizavimui, VR/AR ir dar daugiau.

3D objektinis skanavimas yra technologija, kuri leidžia atkurti realius objektus trimatėje erdvėje naudojant specialią įrangą ir programinę įrangą. Ši technologija turi plačias taikymo sritis, tačiau čia pateiksiu tris pagrindines: komerciją, žaidimų kūrimą ir spaudą.

Komercija: 3D objektinis skanavimas naudojamas komercinėje srityje norint greitai ir tiksliai atkartoti įvairius objektus. Tai gali būti naudinga gamybos, dizaino ir reklamos pramonėje. Pavyzdžiui, mažinant laiką ir išlaidas kuriant prototipus, galima 3D skenuoti fizinį modelį ir gauti tikslią jo trimatę kopiją. Taip pat skanavimas leidžia sukurti trimačius modelius reklaminiams tikslams ar internetinėje prekyboje, leidžiant klientams matyti ir tyrinėti produkto detales iš visų kampų.

Žaidimų kūrimas: 3D objektinis skanavimas yra labai svarbus žaidimų kūrėjams, norint atkartoti tikrus objektus, veikėjus ar aplinkas virtualioje erdvėje. Skenuoti realius objektus ir juos perkelti į žaidimo pasaulį suteikia tikrumo jausmą ir padeda sukurti autentiškas patirtis žaidėjams. Be to, skenavimas taip pat gali būti naudojamas kaip pagrindas kurti tikrusis objektus, kurie vėliau gali būti panaudoti kaip įvairių žaidimų atributai ar kolekcionuojamos prekės.

Spauda: 3D objektinis skanavimas gali būti naudojamas spaudos pramonėje, siekiant sukurti detalizuotus ir aukštos kokybės trimačius modelius. Tai gali būti naudinga reklaminėje spaudai, architektūroje ar net meno srityje, kur skenavimas padeda atkurti tikslias formos ir struktūros detales. Šis procesas leidžia spausdinti objektus, kurie yra identiški skenuotam originalui arba pritaikyti skenuotą objektą kūrinių kūrimui ir eksperimentavimui.

3D objektinis skanavimas komercijai, žaidimų kūrimui ir spaudai suteikia galimybę tiksliai ir greitai atkurti realius objektus trimatėje erdvėje.

Ši technologija pasižymi dideliu potencialu pramonėje, žaidimų srityje ir spaudos paslaugose, įgalindama kūrėjus ir dizainerius sukurti autentiškus ir aukštos kokybės trimačius modelius.
Sergejus

Sergejus

Prisijungęs: prieš 1 d.
Vid. atrašo per 22 minutes
Atsako į 92% žinučių
Atsiliepimai: 2 0

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 15.00 €

Kaina už savaitę: 90.00 €

Kaina už mėnesį: 290.00 €


Daikto vertė: 1350.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Sąskaita faktūra neišrašoma arba išrašoma ne visai sumai

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.