Artimo židinio Optoma projektorius

Optoma GT1080e projektorius gali būti pastatytas vos per metrą nuo projekcinio ekrano ar sienos, o gautas vaizdo dydis yra gana įspūdingas: 100 colių (254cm). Šis kompaktiškas artimo židinio Full HD 1080p projektorius idealiai tinka tiek mažose patalpose pvz. kavinėje ar parodų salės paviljone, tiek ir didelėje patalpoje. Su šiuo projektoiumi Jūs galite žaisti žaidimus, žiūrėti sporto varžybas ir filmus, vesti seminarą ar pristatyti Jūsų produktus ir paslaugas parodoje.

Su integruotu garsiakalbiu ir dviem HDMI įvestimis GT1080e lengva ir patogu montuoti bei naudoti.

Ypatumai

Full HD 1080p raiška ir trumpo nuotolio objektyvas – 100 colių (254cm) vaizdas iš 1 metro atstumo
Lengvas ir patogus prijungimas: 2 HDMI įvestys su MHL palaikymu ir įmontuotu 10 W garsiakalbiu
Ryškios, sočios spalvos - 3000 ANSI liumenų
Kompaktiškas dizainas ir lengvas svoris
Trumpo nuotolio objektyvas

Su trumpo nuotolio objektyvu galite projektuoti įspūdingą 100" (254cm) vaizdą vos per metrą nuo projektoriaus. Tai leidžia pastatyti projektorių arčiau sienos, pašalinant šešėlius. Atstumą tarp projektoriaus ir ekrano, galite pasižiūrėti čia >>

Aplinkos šviesos žiūrėjimas

Šis universalus namų pramogų projektorius sujungia didelį ryškumą ir ryškias spalvas, kad vaizdas būtų tikroviškas net dienos šviesoje. Idealiai tinka žiūrėti TV laidas, sportą, filmus ar vaizdo žaidimus su šeima ar draugais bet kuriuo paros metu.

Full HD 1080p

1080p raiška užtikrina aiškius, detalius HD turinio vaizdus be padidinimo ar suspaudimo; Idealiai tinka žiūrėti Blu-ray filmus, HD transliacijas ir žaisti vaizdo žaidimus.

Nuostabios spalvos

Žiūrėkite filmus, TV laidas ir žaiskite žaidimus su nuostabia spalvų kokybe. Patikimi ir našūs Optoma projektoriai tinka bet kokiam tikslui ir progai. Namų projektoriai gali atkurti Rec.709 spalvų gamą, tarptautinį HDTV standartą, kad gautumėte kinematografinius vaizdus tiksliai taip, kaip norėjo režisierius. Taip pat sodresnių spalvų, puikiai tinka žaidimams ir animaciniams filmams.

Dinaminė juoda technologija

Ši funkcija suteikia vaizdui daugiau gylio, reguliuodama lempos galią pagal kiekvieno kadro šviesumo duomenis; sukuria stulbinančiai didelį kontrastą. Ryškios scenos tampa ryškios ir aiškios, o tamsios – giliai juodos su nuostabiu apšvietimu.

Žaidimo režimas

Žaidimo režimas optimizuoja jūsų projektorių, kad būtų užtikrintas žaibiškas atsako laikas, maksimalus kontrastas ir spalvų ryškumas, kad kiekviena detalė būtų užfiksuota kuo aiškiau, kad galėtumėte sutelkti dėmesį į laimėjimą.

Integruotas garsiakalbis

Aukštos kokybės garso atkūrimas, paprastas prijungimas ir nustatymas, mažesnės išlaidos.

24 kadrai per sekundę

Dauguma filmų filmuojami 24 kadrai per sekundę. Siekiant išsaugoti originalaus vaizdo grynumą, Optoma projektoriai gali priimti didelės raiškos šaltinius 24 kadrus per sekundę, kad būtų galima atkurti filmus tiksliai taip, kaip norėjo režisierius.
Mantas

Mantas

Logged in: 8 hours ago
Responds in 50 minutes on avg.
Response rate: 78%
Feedback: 32 0

City: Vilnius

Price per day: 12.00 €

Price per week: 33.00 €

Price per month: 75.00 €


Item value: 750.00 €

Minimal rental period: 1 day

Invoice: Yes

Pickup details:
Išrašau PVM sąskaitą faktūrą. Projektoriaus pristatymas +5eur. darbo dienomis arba 10eur. savaitgaliais ir šventinėmis dienomis.

Deposit: 50.00 €

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.

How to rent this item?

  • Text to owner to ask about item’s availability.
  • After you get confirmation book an item.
  • Some of the owners can offer a discount after booking request.
  • When payment is completed owner’s contacts will be sent to you.
  • After returning item please leave a feedback.