GreenTest ECO 6 maisto kokybės matuoklis

Vieta Vilniuje - Fabijoniškių mikrorajonas. S. Stanevičiaus gatvė. Galimybė pristatyti į vietą-mokamas, kaina atsižvelgiant į atstumą.
Susitarus iš anksto - galimas pasiėmimas ir gražinimas Liepkalnyje darbo dienomis.

Naujausias "Greentest ECO6" modelis yra išmanusis prietaisas nitratų, spinduliuotės ir vandens kietumui nustatyti. Naujausioje versijoje yra talpinis ekranas, kuris yra jautresnis lietimui. Pridėtas "Bluetooth" modulis, skirtas duomenims saugoti ir bendrinti, taip pat prisijungti prie mobiliosios programos. Pridėta laikmačio funkcija, kuri padeda kontroliuoti virimo laiką ir maksimaliai išsaugoti vitaminus bei maistines medžiagas.

NITRATŲ
Maisto nitratai prisideda prie virškinimo trakto ligų, migrenos ir galvos skausmo vystymosi. Be to, maisto produktuose, kuriuose yra didelis nitratų kiekis, yra mažiau vitaminų ir naudingų elementų.

KIETAS VANDUO
Kietas vanduo kenkia jūsų sveikatai, nes jame yra druskų, kurios gali sukelti inkstų ir tulžies akmenis. Be to, jis taip pat sugadina buitinius prietaisus ir kasdienius prietaisus, tokius kaip skalbimo mašina.

SPINDULIUOTĖS
Šiandien dėl nesaugios situacijos pasaulyje galimas radiacijos nutekėjimas arba tarptautiniai konfliktai su įvairių pavojingų medžiagų išleidimu. Įvairūs daiktai, paviršiai, medžiagos ir indai gali tiesiog pritraukti radiaciją ir tapti labai pavojingi sveikatai.

Radiacijai
Radiacija (jonizuojanti spinduliuotė) matuojama specialiais prietaisais - radiacijos detektoriais, kurie pritaikyti naudoti įvairiose pramonės šakose, laboratorijose, elektrinėse, avarinėse tarnybose, diagnostikos centruose ir kitur. Šie įtaisai skirstomi į dujinius ir kietakūnius matuoklius. Tobulėjant technologijoms, atsiranda vis daugiau inovacinių sprendimų jonizuojančiai spinduliuotei matuoti. Matuokliai pasižymi savo funkcionalumu, tiksliais matavimų rezultatais, nedideliu svoriu ir lengvu valdymu. Dažnas aparatas leidžia stebėti foninės radiacijos kiekį savo telefone ir turi „Bluetooth“ funkciją, kad matuojami duomenys realiu laiku būtų perduodami į kompiuterį. Radiacijos matuoklis suteikia daugybę funkcijų, įskaitant apšviečiamą ekraną. Šiuolaikiniai įtaisai gali nustatyti kokios rūšies spinduliuotės aplinka yra veikiama. Nors gama (γ) spinduliai ir yra labiausiai paplitę užterštoje aplinkoje, alfa (α) ir beta (β) dalelės gali būti vienodai, o gal net labiau kenksmingos žmogaus organizmui, ypač įkvepiant. Padidėjus foninės radiacijos lygiui ar įvykus branduoliniam incidentui, svarbu tiksliai ir greitai gauti teisingus duomenis su tinkamai pasirinktu radiacijos matuokliu.
Viktoras

Viktoras

Logged in: within last hour
Responds in 25 minutes on avg.
Response rate: 86%
Feedback: 153 0

City: Vilnius

Price per day: 14.00 €

Price per week: 40.00 €


Item value: 170.00 €

Minimal rental period: 1 day

Invoice: Full invoice not available

Deposit: 100.00 €

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.

How to rent this item?

  • Text to owner to ask about item’s availability.
  • After you get confirmation book an item.
  • Some of the owners can offer a discount after booking request.
  • When payment is completed owner’s contacts will be sent to you.
  • After returning item please leave a feedback.