Xiaomi Roboroc

Pamirškite varginantį namų siurbimą - kiekvieną dieną mėgaukitės švariomis grindimis naudodami „S5 Max“. Dėka automatinio režimo „Xiaomi Roborock S5 Max“ palaikys nuolatinę švarą Jūsų namuose. Siurblys - Robotas turi didesnę vandens talpyklą 280ml., itin tikslų vandens valdymą, galimybę nustatyti virtualias nevalymo zonas ir dar daugiau.
Ypač tikslus lazerinis žemėlapio sudarymas, patobulinta navigacija ir didelė siurbimo galia siurbliui padeda lengvai naviguoti jūsų namuose, efektyviai valyti grindis ir užtikrinti, kad visos grindys būtų išvalytos ir nepalikta jokia dėmelė. Jums tereikia programėlės pagalba įjungti siurblį ir užsiimti mėgstama veikla.
Didelė 280ml vandens rezervuaro talpa suteikia galimybė išvalyti 65 kv. m. butą daugiau nei 3 kartus, arba 200 kv. vieno valymo metu. Siurblyje įmontuota visiškai nauja ypač tiksli peristaltine pompa, tokia pati, kuri naudojama lašelinėse padeda tolygiai paskirstyti vandenį valymo metu, todėl valymo metu šluostė visada bus tolygiai drėgna. Pripildykite vandens rezervuarą, nustatykite valymo grafiką ir grįžkite į švariai išvalytus namus kiekvieną dieną.
Valdykite vandens srautą
Programėlėje pasirinkite norimą vandens srautą bet kokiam grindų tipui, nuo mažo srauto akmeninėms grindims iki didelio srauto labai nešvarioms virtuvės grindims. Kai pradedamas drėgnas valymas, šluostė yra nuolat drėkinama. Jegu yra valomi maži plotai arba siurblys nuvažiavo į plota, kurį jau valė vandens srautas išsijungia. Baigus valymą, vandens tiekimas yra sustabdomas, kad grįžtant prie įkrovimo stotelės šluostė pradėtų džiūti
Siurblys „Xiaomi Roborock S5 Max“ supranta jūsų namų planą ir kambarių išsidėstymą. Siurblio viršutinėje dalyje esantis lazerinis patalpų skanuoklis sukasi 300 apsisukimų per minutę greičiu ir skanuoja patalpą 360 ° kampu, o specialus algoritmas padeda tai daryti realiuoju laiku, dėl to programėlėje galėsite matyti siurblio buvimo vietą. Nuskanavęs Jūsų namus, siurblys sukuria net 98% tikslumo grindų plano žemėlapį ir taip žino, kur ir kaip išsidėstę kambariai. Dėka šių sudarytų žemėlapių Jūs galėsite nustatykite valymo grafikus vienam kambariui, keletui kambarių ar visiems Jūsų tik keliais paspaudimais Jūsų telefone.
TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Kęstučio g. 2
Biržai
Logged in: 10 hours ago
Responds in 2 hours on avg.
Feedback: 0 0

City: Biržai

Price per day: 6.00 €


Item value: 300.00 €

Minimal rental period: 1 day

Invoice: Yes

Pickup details:
After paying the rent using the dalinuosi.lt platform, the item needs to be picked up from the Topo Centras store, Kęstučio g. 2, Biržai.
- Opening hours: I - V from 9:00 until 17:00, VI from 9:00 until 13:00, VII - closed.

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.