Langų robotas Hester M2 PRO

Jis be vargo susidoroja su dulkių, žiedadulkių, lietaus ir pirštų antspaudų dėmėmis nepalikdamas ruožų.

Langų plovimo robotas valo nešvarumus nuo lauko ir vidaus langų, net ir tuos, kuriuos sunku pasiekti. Robotas padės išvalyti standartinius, panoraminius, berėmius langus.

Inovativi purškimo technologija - tolygiai purkšdamas skysti robotas greičiau išvalo langus nei daugelis kitų rinkoje esančių modelių.

Išmanus valymo paskirstymas - 3 rėžimai, kurie užtikrina maksimalią paviršių švarą.

Kvadratinė forma bei užapvalinti kampai padeda išvalyti sunkiai prieinamas vietas, padės pasiekti lango kraštus ir efektyviai išvalyti visą lango plotą.

Lango išblizginimui naudokite sausą valymą

Efektyviai išvalys ne tik langus, bet ir veidrodžius, stiklinius paviršius, plyteles, dušo kabinas, terasų stiklus ir kitus panašius, lygius paviršius. Kraštų sensoriai nustato valymo trajektoriją, todėl prietaisas tinkamas naudoti ant berėmių paviršių.

Baigęs darbą robotas grįš į pradinį tašką.

Robotas yra išmanus, todėl beveik visus darbus jis atlieka pats. Jums tereikia uždėti šluostes, įjungti robotą į elektros tinklą ir pritvirtinti apsauginę virvę. Kai robotas yra paruoštas darbui, uždėkite jį ant paviršiaus ir paspauskite įjungimo mygtuką, stipri įsiurbimo galia tvirtai pritvirtins prie paviršiaus. Pulteliu nustatykite valymo programą. Jeigu valymo metu šluostė išsitepa ar norite atlikti lango blizginimą – seną šluostę pakeiskite nauja ir tęskite valymą

Veikia su laidu, todėl vienu kartu išvalysite nors ir 1000 langų. UPS baterija yra integruota į prietaisą ir veikia kaip papildomas energijos šaltinis nutrūkus elektros tiekimui. Ji išlaiko robotą ant stiklo net 25 minutes. Baterijai išsikrovus prietaisą išgelbės saugos virvė.

! Svarbu atkreipti dėmesį į lauko temperatūrą. Roboto nerekomenduojama naudoti lyjant, sningant ar temperatūrai nukritus žemiau +5°C
Simona

Simona

Logged in: 9 hours ago
Responds in 12 minutes on avg.
Response rate: 100%
Feedback: 1 0

City: Klaipėda

Price per day: 15.00 €


Item value: 400.00 €

Minimal rental period: 1 day

Invoice: Full invoice not available

Deposit: 50.00 €

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.

How to rent this item?

  • Text to owner to ask about item’s availability.
  • After you get confirmation book an item.
  • Some of the owners can offer a discount after booking request.
  • When payment is completed owner’s contacts will be sent to you.
  • After returning item please leave a feedback.